Домовой - Светловодск

Громадськість міста пропонує економити на газеті

Автор: redaktor
Громадськість міста пропонує економити на газеті«Асоціація громадських організацій м. Світловодська» звернулася до міського голови Юрія Котенка та членів міськвиконкому з пропозицією припинити фінансування з міського бюджету газети міськради «Світловодськ вечірній».

У листі, текст якого є у розпорядженні Першої електронної газети, мешканці Світловодська, посилаючись на складну фінансову ситуацію в Україні, пропонують зекономити понад 200 тисяч гривень, які щороку витрачаються на утримання газети «Світловодськ вечірній».

Як пояснюють члени асоціації, у штаті «СВ», який виходить лише раз на тиждень, налічується 6 працівників, які займають 4 кімнати в будівлі міської адміністрації. До того ж, на адресу цього видання лунає чимало критичних зауважень щодо обмеження вільного доступу на його шпальти представників територіальної громади, чиї погляди й думки відрізняються від «офіційної лінії», йдеться у листі.

Звертаючись до керівництва міста, «Асоціація громадських організацій м. Світловодська» пропонує провести тендер на висвітлення роботи органів місцевого самоврядування, у якому взяли б участь усі друковані видання міста. Основними критеріями відбору переможця мають бути об’єктивність подання інформації та вартість наданої послуги.

Джерело "Перша електронна газета"
2319     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб