Домовой - Светловодск
» » » Аварійні відключення електроенергії триватимуть ще тиждень

Аварійні відключення електроенергії триватимуть ще тиждень

Автор: admin
Аварійні відключення електроенергії триватимуть ще тижденьПро це повідомив під час апаратної наради в ОДА Голова Правління ПАТ «Кіровоградобленерго»Олександр Стрюченко. За його словами, аварійні відключення дещо зменшили навантаження на загальну енергосистему.

Найбільшим навантаження є зранку і після 15:00. Разом з цим голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко попросив керівництво «Кіровоградобленерго» розібратись з графіками відключення і з’ясувати, за яким принципом обираються об’єкти для відключення. Адже в населених пунктах (у тому числі й у Кіровограді) одні вулиці відключають від електроживлення щодня вже не перший тиждень, а інші взагалі не відключають. До того ж такі непередбачувані перепади напруги призвели до того, що у Світловодській об’єднаній державній податковій інспекції., наприклад, згоріло 2 комп’ютери і телефон. Хто саме відповідатиме за завдані матеріальні збитки, наразі невідомо.

Источник: Перша електронна
1754     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб